Προφίλ

Με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και ήθος εξασφαλίζουμε την άριστη εξυπηρέτηση σας.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η οργανωμένη και η ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας.
Με τη μεγάλη μας εμπειρία της Ελληνικής πραγματικότητας, απαραίτητης για την σωστή οργάνωση και με σεβασμό στον πελάτη, εξασφαλίζουμε μια άνετη συνεργασία, με ποιοτικά εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το Μεσιτικό Γραφείο με το διακριτικό τίτλο Makris Real Estate, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του έτους 1994 από τον Βασίλειο Μακρή. Από την έναρξη της λειτουργίας της, η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο των Υπηρεσιών και συγκεκριμένα ως Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων. Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο επιχειρηματίας Μακρής Βασίλειος ο οποίος διαθέτει μακρόχρονη παρουσία στο χώρο παροχής μεσιτικών υπηρεσιών.

Το μεσιτικό γραφείο Makris Real Estate με δυναμική πορεία στο χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων εδρεύει στην Αθήνα επί των οδών Καποδιστρίου 38 & 3ης Σεπτεμβρίου 23  όπου στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία. Η οργανωτική δομή και η λειτουργία της επιχείρησης καλύπτει τους εξής τομείς:

-  Αγορές  - Πωλήσεις Ακινήτων

-  Μισθώσεις Ακινήτων

-  Εκτιμήσεις ακινήτων /Πραγματογνώμονας Πιστοποιημένος από ΕΠΠΑ Ελλάδος.

-  Αγορές – Πωλήσεις - Αντιπαροχές Οικοπέδων

-  Έκδοση Στεγαστικών Δανείων

-  Νομική  Καθοδήγηση από συνεργάτες δικηγόρους οι οποίοι ειδικεύονται στις    αγοραπωλησίες ακινήτων  καθώς επίσης συνεργάτες συμβολαιογράφους με εμπειρία στη  διαδικασία σύνταξης συμβολαίου με στόχο και τη λύση


Χρησιμοποιούμε το σήμα μας «MAKRIS REAL ESTATE» ανελλιπώς ήδη από την έναρξη των δραστηριοτήτων μας το έτος 1994 ως επωνυμία, έχουμε δε ήδη από το έτος 2007 καταστεί δικαιούχοι του ανωτέρω σήματος κατοχυρώνοντάς το με αμετάκλητη απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Πρόσφατα, έπεσε στην αντίληψή μας η χρησιμοποίηση του ανωτέρω σήματος και επωνυμίας μας, ιδιαιτέρως στα πλαίσια του διαδικτύου, από πρόσωπο που δεν είχε το δικαίωμα χρήσης αυτού, φυσικά χωρίς την άδειά μας.

Με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων υποχρεώθηκε προσωρινά ο αντίδικος: α) να αποσύρει και να παύσει κάθε χρήση του διακριτικού τίτλου «MAKRIS REAL ESTATE» ή «E. MAKRIS REAL ESTATE» ή «E.G. MAKRIS REAL ESTATE» ή άλλου παραπλήσιου με αυτόν, β) να αποσύρει όλα τα σχετικά διαφημιστικά φυλλάδια, πινακίδες, έντυπα συμβάσεων, τιμολόγια, επιστολές και στις σφραγίδες του που έχει κυκλοφορήσει και τα οποία αναγράφουν τη φράση «MAKRIS REAL ESTATE» ή «E. MAKRIS REAL ESTATE» ή «E.G.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας! Επικοινωνήστε μαζί μας
Loading...